Ab KBTterapi.ax
 
 

Ab KBTterapi.ax

Forskningsbaserad
vård

 
 
DSC_2191_w.jpg
logo_r kopio kopio.png
 

Flexibla, anpassade och forskningsbaserade arbetssätt.

Lider du eller någon du känner av till exempel depression, ångest, rädslor, fobi, tvångssyndrom eller  kronisk värk? KBTterapi.ax erbjuder hjälp genom flexibla och forskningsbaserade arbetssätt.

KBTterapi.ax erbjuder också stöd för dig som behöver vägledning i din karriär, coaching på det privata planet, önskar gå ner i vikt, är stressad, vill förbättra dina sportresultat eller önskar arbeta med att stärka din självkänsla.  Mindfulness/medveten närvaro är en av flera arbetsmetoder inom KBT där man lär sig leva mer här och nu, och fungerar bra till exempel  för personer som upplever sig stressade.

 
 

Våra tjänster

9.jpg

Digital psykoterapi

Digital psykoterapi gör det möjligt för oss att ta emot finlandssvenska klienter som som bor långt borta, eller som av olika orsaker har svårigheter att besöka våra mottagningar, till exempel pga. sjukdom.

Psykoterapi

Söker du en psykoterapeut för rehabiliterande psykoterapi eller krävande medicinsk rehabilitering? Läs mer om olika betalningsförbindelser och tjänster inom psykoterapi hos oss!

Organisation & ledarskap

Arbetar du som till exempel socialarbetare, skolkurator, skolpsykolog och är i behov av arbetshandledning? KBTterapi.ax erbjuder föreläsningar, handleder personal i vårdbranschen och konsulterar på olika arbetsplatser.

background_11.png
 

Internetbehandling

Hos oss kan du som lider av ångest, oro/generaliserat ångestsyndrom (GAD), depression eller stress/utbrändhet få hjälp snabbt. Genom internetbehandling kan vi erbjuda dig vård på svenska – oberoende om du bor på landsbygden, i skärgården eller utomlands – och dessutom utan att stå i kö!

Videon är producerad av Héctor Montes / Montes AVP

 

Aktuellt

background_11.png
 

Kontakta oss

Du kan kontakta oss via e-post eller telefon eller använda dig av kontaktformuläret här nedan.


 
Namn *
Namn