Ab KBTterapi.ax

Personal

 
 

Petra L. Berg
Kontaktuppgifter:
Tel. 040 589 6163
E-post: kbtterapi.ax(@)gmail.com

Petra L. Berg

Psykoterapeut


Petra arbetar med kognitiv beteendeterapi för:

  • enskilda individer

  • par och familjer.

Därtill erbjuder Petra:

  • föreläsningar

  • handledning till personal i vårdbranschen

  • konsultationer på olika arbetsplatser.

Petra har studerat till magister i utvecklingspsykologi vid Åbo Akademi och vidareutbildade sig några år senare till psykoterapeut med inriktning KBT vid Itä-Suomen Yliopisto. Hon har även specialiserat sig i trauma och posttraumatisk stress (PTSD) behandling. Petra arbetar på svenska och engelska.

Hon har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika kulturer, religioner samt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor. HBTIQ frågor ligger henne varmt om hjärtat.

Petras spetskompetens är internetbehandling och videoterapi.

Internetbehandling erbjuds vid HNS på finska. Vi är de enda i hela Finland som erbjuder internetbehandling på svenska, något som vi är väldigt stolta över.  Läs mer om internetbehandling.

Hos oss råder självklart tystnadsplikt!

 

 
background_2202.png

Psykoterapeuter kontrolleras av rättskyddscentralen Valvira, vilket innebär att KBTterapi.ax lyder under den allmänna sjukvårdslagstiftningen. I praktiken betyder det till exempel att KBTterapi.ax har journalföringsplikt, och att psykoterapibehandlingen är momsfri. Patientombudsman för mottagningen i Mariehamn är Benjamin Sidorov vid Ålands landskapsregering.